Pienpuhdistamo

Pienpuhdistamo avaimet käteen -pakettina Turun alueelle

Nyt Clewer 800s pienpuhdistamo kampanjahintaan alk. 14 980 € sis. alv.

Esimerkkihinta sisältää asennuksen Turun alueella. Tarkenna sopimusehdot myyjämme kanssa.

Katso kuinka vaivaton palvelumme on

Halusimme tehdä pienpuhdistamon hankinnan sinulle ennennäkemättömän helpoksi. Videolta näet, kuinka prosessimme toimii. Prosessi on tiivistetty viiden vaiheen listaksi, jonka jälkeen Clewer-pienpuhdistamo on täydessä toiminnassa kiinteistössäsi – vaivatta ja kiinteällä hinnalla.

Mikä on Clewer pienpuhdistamo?

Clewer on kotimainen jätevesien puhdistamiseen keskittynyt yritys. Clewer 800S ja Clewer 1300S ovat kotitalouksien ja loma-asuntojen helppokäyttöisiä pienpuhdistamoita, jotka on niin suunniteltu kuin valmistettu Suomessa.

800S sopii alle 7 hengen talouksiin. Isompi 1300S puhdistaa jopa 21 hengen jätevedet, ja se on toimiva ratkaisu niin rivitaloihin, vesiosuuskunnille kuin kyläyhteisöille.

Valitse sopiva kokonaisuus

Lupahakemus Asennus Etävalvonta Suosittu!800s Puhdistuskapasiteetti 7 henkilön jätevesille Ilmainen Ilmainen kampanjan ajan! 14 980 € Teleoperaattorilta sim-kortin hinnalla (Toimitussisältö) Hinta Puhdistuskapasiteetti 22 henkilön jätevesille Pyydä tarjous Ilmainen kampanjan ajan! Ilmainen Myös rahoitus! Teleoperaattorilta sim-kortin hinnalla 1300s

  Pyydä tarjous

  Soita Clewer-myyjällemme: Mika Alitalo 040 052 7333. Tai jätä yhteydenottopyyntö:

  Tehourakointi asentaa pienpuhdistamon erilaisille tonteille ja auttaa tarvittaessa maisemoinnissa

  Pienpuhdistamo on helppo asentaa. Laitteen pieni koko ja kevyt rakenne mahdollistava asennuksen myös vaikeisiin maastoihin, kuten kallioiselle rinteelle. Kampanjaetuna asennus kuuluu hintaan. Puhdistamon voi asentaa myös vanhaa loka- tai umpisäiliötä hyödyntäen.

  Pienpuhdistamon huolto ja tyhjennys on Tehourakoinnin vastuulla

  Etävalvonta mahdollistaa nopean reagoinnin mahdollisiin toimintahäiriöihin. Clewer-valvomo seuraa laitteen toimintaa etänä arkipäivien aikana ja käynnistää toimenpiteet vikatilanteissa. Etäyhteys vaatii asiakkaalta sim-kortin, jolla pienpuhdistamo voidaan kytkeä verkon yli Clewer-valvomoon.

  Etäyhteyden avulla valvomo saa tiedon, milloin pienpuhdistamo tulee tyhjentää. Tyhjennys maksu on 3 € / m3 Turun talousalueella, jonne on suora pääsy tietä pitkin.

  Laitteiston teknisiin osiin, kuten pumppuihin, kuuluu valmistajan takuu.

  Kuinka pienpuhdistamon RBBR-teknologia toimii?

  Clewerin jätevesipuhdistamot hyödyntävät patentoitua, uuden sukupolven RBBR-bioreaktoria. Pyöriväpetisen bioreaktorin teknologia eroaa perinteisestä biologisesta jätevedenpuhdistuksesta vakaan biokalvonsa ansiosta: puhdistuksen perustana käytetään biokalvoa, ei aktiivilietettä. Kalvo muodostuu mikro-organismien kiinnittyessä kantoaineen pinnalle ja sen vapaa pinta on suuri.

  RBBR-teknologia mahdollistaa, että jopa 95 % reaktorin sisällöstä voi olla kantoainetta – tämän vuoksi Clewer-laitteet ovat paitsi kompakteja myös tehokkaita jätevedenpuhdistamoja. Bioreaktorin pyörivä liike mahdollistaa tehokkaan hapetuksen sekä kantoaineen puhtaana pysymisen.

  Clewerin patentoitu jatkuvatoiminen pienpuhdistamojärjestelmä on CE-testattu viiden hengen talouden jätevesikuormalla. Clewerin patentoitu biofilmitekniikka pystyy puhdistamaan kaikkia kotitaloudessa käytettäviä pesuaineita.

  Miksi valita Clewer pienpuhdistamo avaimet käteen -pakettina?

  • Vaivaton vaihtoehto kiinteään hintaan
  • Hyvä hyötysuhde
   • Puhdistaa isojakin määriä, kestää hetkellisesti myös suurempaa kuormitusta puhdistustehoaan menettämättä. (CE-testin ylikuormitustesti 1 200 l/vrk.)
  • Pieni sähkönkulutus
   • Keskipakoisvoimaa hyödyntävä prosessi on energiatehokas.
  • Aina valmis
   • Prosessi sietää hyvin käyttökatkoksia ja kotitaloudessa käytettäviä kemikaaleja.
   • Prosessi kestää kuormitusvaihteluja puhdistustehon kärsimättä.
   • Biotoiminnot eivät lakkaa, vaikka jäteveden tulo loppuu. Täsmäbakteerit osaavat talvehtia. Puhdistusprosessi lähtee taas heti käyntiin, kun likavettä alkaa tulla. Näin Clewerin puhdistamo soveltuu erinomaisesti myös kesämökkikäyttöön.
  • Vaivaton ylläpito
   • Reaktoriprosessi on itsestään puhdistuva.
   • Ei vaihdettavia tai huoltoa vaativia lietesäkkejä eikä tarvetta tehdä laskeutuskoetta.
  • Pitkä ja huoleton huoltoväli
  • Prosessin lopputuloksena Clewerin prosessisäiliöön kertyy ainoastaan tiivistä kiintoainetta, joten tyhjennysväli on pitkä.