Piharakennus

Pihanrakennuspalveluihimme kuuluvat kaikenlaiset pihanrakennustyöt kivetysten ja portaiden rakentamisesta kaivuutöihin sekä nurmikon istutuksesta kukkapenkin suunnitteluun ja -hoitoon. Palvelemme Turun seudulla.

Toteutamme unelmiesi pihan ammattitaidolla

Oman pihan viihtyvyys on tärkeää, ja siksi haluamme, että sinä saat juuri sellaisen pihan, jolla parhaiten viihdyt. Piharakentamisen palveluihimme kuuluvat erilaisten maa-ainesten toimittaminen ja paikalleen levittäminen, asfaltointi, laatoitukset, kivityöt, muurien ja portaiden rakentaminen, kaivuutyöt sekä nurmikoiden ja kasvien istuttaminen ja hoitaminen.

Kumppaniverkostomme mahdollistaa pihan suunnittelun ja toteutuksen

Toteutamme pihaprojektit yhteistyössä laajan kumppaniverkostomme kanssa. Sen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme myös pihasuunnittelua, jossa ammattilainen kartoittaa asiakkaamme tarpeet ja toiveet ja suunnittelee niiden mukaisen toteutuksen.

Räätälöimme monipuoliset pihanrakennuspalvelumme tarpeesi mukaisesti

Suunnittelemme, hinnoittelemme ja toteutamme projektimme aina tapauskohtaisesti, asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meiltä voit tilata myös maanrakennuspalvelut. Kerro meille haaveistasi, ja toteutamme ne juuri sinulle sopivalla tavalla ja aikataululla!

Nauti valmiista lopputuloksesta

Halutessasi voit jättää koko pihaprojektin meidän huoleksemme avaimet käteen -periaatteella. Tällöin voit ihastella projektin etenemistä vierestä ja nauttia valmiista lopputuloksesta. Yhdessä kokeneiden yhteistyökumppaneidemme kanssa huolehdimme pihasi suunnittelusta ja toteutuksesta alusta loppuun saakka.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas

Toteutamme projektimme aina asiakkaamme tarpeet ja toiveet huomioiden. Huolehdimme siitä, että työmme lopputulos on aina moitteeton, jotta asiakkaamme voi olla aidosti tyytyväinen ostamaansa palveluun sekä saamaansa lopputulokseen.