Maanrakennus

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat kaikenlaiset maanrakennustyöt maansiirrosta täytemaan toimitukseen sekä ojien kaivusta purkutöihin. Palvelemme Turun seudulla.

Maanrakennusta pitkällä kokemuksella

Maanrakennusta tarvitaan jokaisen uuden kiinteistön rakentamisen tai infrastruktuurihankkeen alussa: ennen kuin uuden rakentaminen voidaan aloittaa, täytyy alle jäävää maa-ainesta kaivaa, kohottaa, siirtää ja tasoittaa. Toteutamme Turun seudulla kaikenlaiset maanrakennustyöt erilaisiin kohteisiin. Henkilökunnallamme on vuosikymmenien kokemus alalta, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti. Soita, niin tulemme käymään!

Nykyaikainen kalustomme takaa parhaan lopputuloksen

Käytämme nykyaikaista maanrakennuskalustoa, jossa hyödynnämme koneohjausjärjestelmää. Se tehostaa maanrakennusprosessia, sillä sen avulla koneen kuljettaja voi keskittyä tuottavaan työhön ja saavuttaa halutun maatason helposti ja nopeasti. Näin säästyy sekä aikaa että kuluja, koska automaation avulla päästään eroon ylimääräisestä materiaalin käytöstä ja kuljetuksesta. Koneohjausjärjestelmän ansiosta voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Räätälöimme monipuoliset maanrakennuspalvelumme tarpeesi mukaisiksi

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat rakennusten ja infrastruktuurit pohja- ja perustustyöt, maa-aineksen vaihto- ja siirtotyöt, kaivuut, rakennusten purkutyöt, saneeraustyöt, teiden parannukset, viemäröintityöt, sähkö- ja televerkkolinjojen sekä sade-, jäte- ja hulevesijärjestelmien teko. Meiltä voit tilata myös pihasuunnittelun ja -rakentamisen palvelut. Suunnittelemme, hinnoittelemme ja toteutamme projektimme aina tapauskohtaisesti, asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta taivumme haastaviinkin projekteihin, joten jos et löydä tarvitsemaasi palvelua sivuiltamme, soita ja kysy!

Toimitamme maa-ainekset moneen käyttöön Turun seudulle

Tarvitsetpa sitten multaa, soraa, hiekkaa, sepeliä, mursketta tai muuta maa-ainesta, saat meiltä tilauksesi sujuvasti haluamaasi paikkaan. Toimitamme erilaiset maa-ainekset sekä maanrakennuspalveluidemme yhteydessä että erillistoimituksina. Toimitusalueemme ulottuu viidenkymmenen kilometrin säteelle Turusta. Kysy lisää tarjonnastamme!

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas

Toteutamme projektimme aina kullekin asiakkaalle parhaaksi katsomallamme tavalla. Luomme kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja, jotta asiakkaamme voi huoletta luottaa työmme jäljen kantavan vuosikymmentenkin päähän.