Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltopalveluihimme kuuluvat kaikenlaisten kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotyöt aurauksesta hiekoitukseen sekä nurmenleikkuusta puutarhatöihin. Palvelemme Turun seudulla.

Pidämme hyvää huolta kiinteistöstäsi

Jokainen taloyhtiö ja liikekiinteistö on vastuussa oman kiinteistönsä huollosta. Kiinteistön moitteeton huolto mahdollistaa kiinteistössä tapahtuvan toiminnan sekä ylläpitää kiinteistön kuntoa ja arvoa. Me teemme monipuolisesti kiinteistöhuollon tehtäviä erilaisissa kohteissa niin taloyhtiöiden, ravintoloiden, kauppojen kuin muidenkin yritysten toimeksiantoina. Henkilökunnallamme on vuosikymmenien kokemus alalta, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Räätälöimme palvelumme aina asiakaskohtaisesti. Soita, niin tulemme käymään!

Koneistomme ja kumppaniverkostomme mahdollistavat loistavan palvelun

Monipuolinen ja nykyaikainen koneistomme mahdollistaa tehokkaat ja kokonaisvaltaiset pihan ja kadun huoltotyöt. Voit jättää meidän huoleksemme esimerkiksi aurauksen, hiekoituksen, lumenajon, nurmen leikkuun sekä puutarhurityöt. Laajan yhteistyöverkostomme ansiosta taivumme haastaviinkin projekteihin, joten mikäli et löydä tarvitsemaasi palvelua sivuiltamme, soita ja kysy!

Räätälöimme monipuoliset kiinteistöhuollon palvelumme tarpeesi mukaisiksi

Kiinteistöhuollon palvelumme soveltuvat taloyhtiöille sekä liikekiinteistöille, kuten ravintoloille, kaupoille ja muille yrityksille. Suunnittelemme, hinnoittelemme ja toteutamme projektimme aina tapauskohtaisesti, asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Pyydä tarjous kiinteistösi huollosta, niin räätälöidään yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!

Takaamme turvallisen ympäristön kaikkina vuodenaikoina

Huolehdimme kiinteistösi toimivuudesta, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Palvelemme joustavasti ja nopeasti silloinkin, kun Suomen sääolosuhteet yllättävät. Kun me huolehdimme kiinteistösi huollosta, voit nukkua yösi huoletta silloinkin, kun myrsky valvottaa tai lumi valtaa kadut.

Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas

Toteutamme projektimme aina kullekin asiakkaalle parhaaksi katsomallamme tavalla. Huolehdimme siitä, että työmme lopputulos on aina moitteeton, jotta asiakkaamme voi huoletta jättää kiinteistönsä huollon meidän vastuullemme.